Changing Boys Dance one step at the time...

onbekendBeste ouder(s)/verzorger(s),

Lock down 15-12-2020

Helaas moeten wij alle lessen van On Y Danse en Boys Action per direct opschorten vanwege de nieuwe maatregelen die vanaf gisteravond in zijn gegaan. Dit betekent dat er geen lessen meer zullen zijn voor de kerstvakantie en dat we na de kerstvakantie pas weer na 19 januari mogen starten. Onder voorbehoud natuurlijk gezien eventuele verlengingen. Vanwege deze tweede lockdown hebben we besloten de geplande zomervakantie op 1 juli uit te stellen naar de start van de zomervakantie van de basisscholen op 24 juli. Zo kunnen wij de gemiste drie weken van nu inhalen. De aanstaande On Y Danse incasso's en ouderbijdragen van Boys Action zal dan ook als normaliter doorgaan.

Eindvoorstelling 2021

Wij hadden anders gehoopt maar in overleg en op advies van het Stadstheater gaat de voorstelling die gepland was in januari helaas niet door. Gezien de huidige ontwikkelingen en inzichten rond corona lijkt dit ons een wijs besluit ten behoeve van de gezondheid van iedereen die bij een dergelijke voorstelling betrokken zouden zijn. Veiligheid boven alles, tevens zouden er met maximaal 30 personen per voorstelling weinig opties open blijven.
Gelukkig heeft het Stadstheater Arnhem ons een optie aangeboden voor zondag 13 juni 2021. Deze moet nog bevestigd worden maar ik ga er vanuit dat dit zal lukken mits de maatregelen het toestaan. We werken dus weer naar deze datum toe.
We hopen natuurlijk dat we tegen die tijd in een betere situatie zitten. In ieder geval biedt deze periode meer mogelijkheden voor een alternatieve locatie eventueel buiten.
Voor nu wensen wij jullie alvast fijne Kerstdagen en hopen jullie in goede gezondheid weer terug te zien in januari 2021.

Met vriendelijke groeten,
Docenten teams On Y Danse en Boys Action