Kaartverkoop Voorstelling OpenAir 2021

Na wederom een chaotisch coronajaar gaan we het seizoen toch feestelijk afsluiten. Vanwege de maatregelen was dit nog niet in het Stadstheater mogelijk maar dankzij de flexibele medewerking van De Pinkenberg kunnen we toch presenteren waar we de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest. Op zaterdag 3 juli hebben we vier presentaties van ongeveer een half uur. Vanwege de beperkte hoeveelheid mensen per presentatie is het mogelijk om per kind voor één voorstelling kaartjes te bestellen. Ondanks dat sommige leerlingen in meerdere voorstellingen dansen. Kijk daarom goed welke voorstelling je zoon/dochter de meeste dansen doet en bestel daarvoor je kaartjes. Mocht je meerdere kinderen op les hebben dan mag je uiteraard voor beide kinderen een bestelling maken. Per leerling mag je dus maximaal 2 volwassenen en 2 kinderkaarten bestellen. Vanwege de maatregelen vallen kinderen van 13 en ouder onder volwassenen. Het zou fijn zijn als jullie de bestelling zo spoedig mogelijk doorgeven. Daarna kunnen wij kijken of er eventueel nog ruimte is voor een extra kaartverkoop mits de maatregelen dat toestaan, daar is nu nog wat onduidelijkheid over. De kaarten kosten 5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen t/m 12 jaar.  

De Pinkenberg ligt net buiten Velp en is per auto of fiets goed bereikbaar. Volg de borden voor de parkeerplaatsen bij de sportvelden van DVOV/Olympia Velp. Vanuit daar wijst de weg naar de Pinkenberg zich vanzelf. Vanwege de maatregelen, aantallen mensen en meerdere presentaties vragen wij jullie om na de presentatie het theater vlot te verlaten, voor de presentatie is er ruimte om bij de bar wat lekkers te halen.

Let op! Je bestelling wordt afgehandeld via de provider van Boys Action die de kaartverkoop van 'Voorstelling Open Air' verzorgt voor On Y Danse en Boys Action. Je betalingsbewijs is tevens je toegangs bewijs. Deze kan je op je telefoon of uitgeprint meenemen.
Openluchttheater De Pinkenberg
De presentaties zijn alleen toegankelijk voor directe familieleden van kinderen uit de groepen

Er geldt een maximum van 2 volwassen kaarten per gezin

Let op! Indien je kind in 2 dansen zitten kies dan de voorstelling waar deze 2 dansen in zitten

Nog iets! Heb je meer dan 1 kind is het wel mogelijk om voor meerdere voorstellingen kaarten te bestellen

Hieronder is een overzicht van alle presentaties.

Let extra op!
Online kaartverkoop is gesloten. Kaarten voor de presentaties zijn nog bij de ingang van het theater verkrijgbaar uitgezonderd de presentatie om 14.30 uur die uitverkocht is.
Selectie 2
Selectie 3 en Dinsdag training BA
Boys Action 1
Boys Action 4
Ma 16.15 uur jongens
Ma 17.00 uur jongens
Selectie 2
Selectie 3 en Dinsdag training BA
Boys Action 2
Boys Action 4
Woe 15.30 Kinderles 1
Boys Action 3
Selectie 3 en Dinsdag training BA
Boys Action 4
Ma 18.00 Jongens 3
Woe 18.45 Tiener moderne dans
Selectie 1
Selectie 3 en Dinsdag training BA
Boys Action 3
Boys Action 4
Woe 16.30 Kinderles 2 en Woe 17.30 Jongeren moderne dans