Informatie en inschrijving

Inschrijven Reis Avignon - KLIK HIERAl 74 jaar vindt in de maand juli in Avignon een festival plaats. Er lopen 2 soorten festival parallel aan elkaar. Het professionele Festival d'Avignon waar grote, bekende groepen optreden in officiële theaters. En het Festival Off voor 'amateurs' die in kleinere theaters en op straat optreden. Wij zullen niet officieel aan het festival meedoen aangezien je daar als buitenlander erg lastig tussen komt en de huur van een klein theater erg duur is. Wel zullen wij optreden op straat tijdens het festival en zo veel bekijks krijgen. Voor meer informatie zie: hier of hier.

Data.
De officiële data van het festival zijn nog niet precies bekend. Maar we gaan uit van ongeveer 1 t/m 29 juli.

De zomervakantie start op zaterdag 11 juli. De eindvoorstelling van Boys Action en On Y Danse zijn op 28 en 29 juni. Na de eindvoorstelling zijn er 3 repetitie dagen: zondag 5 en zaterdag 11 en zondag 12 juli van 09.00-12.00 uur. Op de 12e zullen we eventueel langer dan 3 uur repeteren en mogelijk een 'proefoptreden' in de buurt in Arnhem houden. Waar we gaan repeteren volgt nog.

Organisatie.
We verzamelen met alle jongens op de camping in Avignon zondagmiddag 19 juli. Het vervoer is voor eigen rekening en wanneer je vertrekt laten we ook vrij als we zondagmiddag maar kunnen verzamelen om dingen door te spreken en een kleine repetitie te doen.
Maandag 20, dinsdag 21 optreden. Woensdag vrij (in de avond vrijwillig een groepsbarbecue). Donderdag 23 en vrijdag 24 optreden. Zaterdag 25 juli kan iedereen weer z'n eigen weg gaan en vertrekken, op doorreis of langer blijven.

Opmerkingen:
- Mee gaan is vrijwillig! Maar je mist wel een hele gave week als je niet mee kan of wil 😉
- Alle drie de repetitiedagen moeten gevolgd worden om mee te kunnen.
- Om mee te doen aan de productie moet je bij Boys Action zitten in BA 1, 2,3 of 4. De jongens uit de BA 1, 2 en 3 groepen moeten óf met ouders/begeleiders óf met een ander gezin mee. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de jongens, het is dus geen 'kamp' met begeleiding. De jongens uit BA4 mogen zelfstandig mee mits toestemming van de ouder(s).
- Vorige keer hebben we allemaal bij dezelfde camping geboekt en daar geoefend. De insteek is dit keer hetzelfde. We stonden op Camping Ile des Papes. Ik ben nog aan het onderzoeken of er wellicht een camping beschikbaar is die dichterbij het centrum zit en ook betaalbaar is en grote beschikbaarheid heeft.

Voor de 'nieuwe' jongens en hun ouders hierbij een samenvatting van vorige keer. En voor de jongens en ouders die vorige keer mee waren om weer even herinneringen op te halen. Oh en nog veel verder terug in de tijd: Onze eerste keer in Avignon in 2012!

Voor zover de eerste informatie. Binnenkort ontvangen jullie een e-mail met meer informatie over eventuele inschrijving en het verblijf. Mochten jullie nog vragen hebben dan kunnen jullie deze richten aan Mischa.